Wednesday, July 30, 2008

vlog [rambut]

video

memandu smbl berckp mmg byk mengarut~ tak fokus~ hahaha

Thursday, July 24, 2008

Boss GT-8


hari ni... aku dah tukar benda kat atas tu jadi benda yg kat bawah ni... hahahah kopak aku~ beli dari forum... seronok~! banyak gile barang... then takyah sesak2 pi kedai.. janji satu tempat then berjual beli... wah... walaupun aku beli brg 2nd.. tapi ok la.. aku puas hati... cuma pening sebab tak reti nak handle lagi... wahhhhh~ sgt byk button dia... dan dpt exspession pedal dan beg lagi~ kire berbaloi la beli... so complete sudah salah satu pencarian aku.. tinggal lagi 3!!! yeah!!! alhamdulillah...


Sunday, July 20, 2008

The Groove Junction










Bertepatan dengan tarikh 20 Julai 2008, bersamaan hari ke enam aku demam.. wahahaha Sorganina ada perform kat The Groove Junction, yang pada mulanya kitrg igtkan sama dengan groove junction kat hartamas... rupe2nya lain2 owner... huuuu lain konsep plak tu... kalo groove junction kat hartamas tu more too jazzy2 sket.. tapi tempat ni more tu platform utk indie band nak perform, so kepada sesapa yang ada band dan rasa nak perform bleh la ye try kat situ, The Groove Junction berada di Galaxy Ampang, di kawasan Taman Dagang.

So nak di jadikan cerita setelah aku berada di rumah aku sendiri selama 3 hari selepas lari dari s.alam sebab tak larat nak prektis... aku pun suh bandmates dtg umah aku awal sket dlm kul 12 gerak dari s.alam sebab nak suh dirg mkn kat umah aku... so dirg pun dtg la awal makan2 smua, then gerak ke TGJ dlm 2km je dari umah aku.. hahah dekat kan? sempoi~ sampai2 kat sana mcm biasa la... sorganina ni band yg on time... org takde lagi kitrg dah smpi, hahahah so jumpa ngan Fuad The Woo Hoo, dah kenalkan diri smua.. kitrg pun soundcek.. Cuma aku je Soundcek terhoyonghayang sket.. batuk+demam+sakittekak=phewww~ dan aku rasakan... sorganina je yg buat soundcek... hahah dan sharpshooter skali la.. yg lain takde pun... so kitrg band opening la aritu... bawak 5 lagu... LARI,JERNIH,UNTITLE,BANGUN,PEMERHATI dan smua ok... tapi sound la... mcm biasa takbleh nak wat pape... kesian kat ayam tak dgr apa kitrg main dan apa yg bal nyanyi.. hahah padan muko dio~ huwee~ tapi jalan je cam biasa.. sebab dah prektiskan.. so dah tau form... tiada alasan.. cuma aku je lupa line guitar sket2, maklum la kepala overdose ubat batuk sebab nak sembuh cepat punya pasal.. hahaha lepas kitrg perform Sharpshooter plak perform, modern reggae y'all!!! kat sini aku adam ngan pod membuat penilaian sendiri hubungan antara jr dan sr dari kalangan fakulti muzik setelah ayam membetulkan posisi floor tom sewaktu idham tgh bermain, dan inilah yg dimaksudkan di dalam induction fakulti muzik, bukan utk mendera semata-mata... hahaha *so stupid la jr yg repot kat org2 atasan pasal induction,trus kena batal... kesian part 5 skang...nasib baik aku dah tak blaja situ lagi.. kalo tak...haih~* pastu di berhentikan sebab azan asar... then pastu sambung band apa pun aku tak kenal... hehehe sorry dude!!! pastu borak2 then kitrg chow~

pegi umah aku.. dirg lepak2 jap... mak aku masak mihun.. dierg sental, mak aku bagi aiskrim dierg sental gak, maklum la lapar dan panas... pastu disuakan plak tu.. mmg sental la jawapannya.. hehehe ok ni ada video sket sebab kitrg takde bahan utk merekod persembahan kitrg~ dan yang awal2 tadi tu gmbr heheh... enjoy!!! ouh ya terlupa satu perkara... tentang kejadian yg terjadi tadi.. ko bagi alasan je bal~ padahal bleh je tahan belakang badan.. HAHAHA so kepada yg tau, mesti anda setuju dengan reason aku kan!!! hahahah jom pakat ramai2 jatuhkan BAL!!! hahahah peace bal!!! ;)

Friday, July 18, 2008

akhirnya..

akhirnya 6288 ku telah di jual dengan harga rm400... ho ho ho so after this no more mms or 3g... ahhahah dulu pepoyo je beli phone mahal nak 3g smua.. tapi tgk skang mcm tak gune.. so let go je... hehehehe selamat semua nya~ =D

Monday, July 14, 2008

Saturday, July 5, 2008

Sorganina Lagu Baru

yeah guys~ sorga ada lagu baru....telah bertukar suara ke vokalis asal... sebab sebelum ni aku dpt track yang kech nyanyi, so kali ni bal nyanyi, aku plak bleh tersuke gile lagu ni... tapi tak tau la korang smuakan... =D tajuk pemerhati, juz demo dlm lebeykurang 2minit. enjoy ok~

Wednesday, July 2, 2008

hari ni...

hari ni aku sebat~ 4 helai seluar.... ngan satu cardigan~ semua harga rm30.. seperti baru... besh la bundle tu.. hahaha pastu rezeki aku murah arini dpt selai t shirt dari fahmi abstrax jingga , tQ fahmi! dia blanja aku kfc gak.. hahha tak tau napa rezeki murah arini... Alhamdulillah... syukur kepada Tuhan... =)

Blog Archive