Wednesday, August 27, 2008

adegan ranjang duta so7...

Animations - new-14
video

hak hak hak ;p


Sunday, August 24, 2008

Tag dari Luna

yah aku di tag skali lagi.. kali ni kena post gmbr.. unik ni tag camni.. hihihi

1. a picture of you at the most unique environment:
why is this place unique?:

hurm... ni kat balai cerap.. kat area taman tasik perdana ni... tangga ni nampak mcm unique~ hahaha mcm2 org komen pasal gmbr ni, turun dari syurga la.. apa la itu la, so unik la kan~ heheh

2. a picture of you i
n a place you dislike:
describe why you dislike that place:

hurm, sebab tak ske... sebab tempat ni mcm formal gile~ tapi kitrg prepare lagu yg agak tak formal.... hahah dah la sound cam haram... last2.. aku, kech, ayam ngan edy bantai main jazz, gitar dah rock abih dah tu~ hahaha

3. a picture of you with some
one that means a lot to you :
who is that person & what that person did to you before:

Ini pod
, dia penah tala sy~ hahaha tak la kidding dude~ dia dah mcm abg dah... ada benda wa cite2 kat dia.. dan ada benda dia cite kat wa.. walaupun tak semua.. tapi klaka la~kan pod kan~ hahahah

p/s:takde la "means a lot" sgt... means sket je~ hahah sebenarnya nak letak gmbr awek.. tapi
ta
kde kan.. so gmbr laki la, baru gayish~ hahaha

4. a picture of you with you
r best smile ( mouth open) :

why were you smiling?:

sebab orang amik gmbar la~ huhuhu,tapi aku senyum macam cute la.. hahah perasan lebey~ dan yg itu marissa~ classmate aku sewaktu degree, kami beramai2 pegi ke borneo rainforest utk menyaksikan starstompers~


*bonus (heheh, gile gmbr)


5. a picture of you with your best smile (mouth closed) :

were you posing or natural smiling?:

itu tgh senyum tu tapi mulut tutup, pastu tak nampak la.. sebab di cover oleh demo2 sorganina, hihihi dan yg belakang tu ezza, time ni kat skizo utk 2nd gig sorganina, huhuhu

6. a picture of you with your lamest pose :

give this picture a caption:

buat EvilEye~ tapi macam bapok~ tak rock langsung aku ni~ hahaha


7. a picture of you with a person that stands on the top of your heart :

is that person treating you like how you are treating him/her?:

Hellyeah~! i love my parents~ a lot~


8. a picture of you with some toys or cute stuff:

what are you with??:

itu aku punye telecheesycaster(panggilan utk official gitar aku yg skang ni) time kekecik~ sgt cute ok~
hahaha ;p

9. a picture of you in white shirt :

why were you wearing white instead of black?:

sebab nak kenakan antara baju dan seluar dengan guitar~ tgk~ mcm light2 je kan... cokelat cair dan putih... asik hitam je.. bosan la~ huuuu

10. a candid picture with you and your friends :

do you look good?:
yeah~ mcm orang mabuk~ mabuk kan good~ hahaha stone pun ok gak... setakat isap daun2 kering... takde masalah punye... huhuh

11. bonus pic~!!! (yang ini aku tambah sendiri, hahah):
aku terupload lebih~ eceh...

orang2 yang akan di tag ialah orang yg paling suke bergambar, so aku rasa...chacha, yana, diza, leen, suebahrin, aizu dan lain2....

Saturday, August 23, 2008

sudah sampai!


yeah robot3 ku sudah sampai jumaat yg lepas... heeheh selamat la aku menghabiskan duit lepas ni, sebab nak beli film ngan nak mencucinya lagi...

okeh kamera ni nampak mcm mainan.. sebab dia plastik, tak pakai bateri, all the way secara manual, hahaha

ok, kamera ni disderi namanya atau dikenali juga sebagai Robot 3

Kamera ni dinamakan disderi sempena André-Adolphe-Eugène Disdéri, (March 28, 1819, Paris — October 4, 1889)...seorang French photographer yang first in the world, memulakan dan invent multiple shot camera.

Image
ini muka pakcik disderi tu...

First invent adalah, twin-lens reflex camera. Kalau korang study History of photography, korg jumpalaa mamat ni...

Kisah hidup dia sedey jugak, even dia berjaya invent benda ni, tp last2 dia mati kat Monaco, sebagai seorang photographer pantai, mati tepi pantai, tanpa satu sen pon duit, hidup daif dan melarat...

Kamera Korean Disderi aka Robot3, adalah sempena memperingati jasa baik beliau ni, kerana mencipta kamera multiple lens...klau bukan sebab idea dia, mungkin smpai harini, actionsampler, supersampler, robot3, TLR pon tak tentu wujud lagi....

terimakasih kepada orangtua di lomokids di atas infonya.. =D

ini contoh gambar yg akan terhasil nanti....
okeh lepas ni aku target, supersampler tak pun actionsampler, kasik pelan2 kayuh dulu... huhuhu, fisheye2 pun nampak menarek... tapi ada benda2 yg lebey penting harus ku beli dahulu, hak~ ciao!

Photobucket

p/s: aku bukan tau sgt pun pasal benda2 ni.. lomo ke apa~ hahah saja ngada2 nak beli~ hahahah

Saturday, August 16, 2008

Pesta Malam Indonesia 2....

hahhhhh time baru sampai.. hihihi gua lepak sorg2 je.. ni pun kawan amik kan.. pastu split...


heylo~ hihi sengal ubi...


Bersiaplah!!!! tuk jadi pemenang!


video2 yg di ambil semasa so7 perform...

video
SheilaOn7 - Betapa (new single)


video
SheilaOn7 - JAP


video
duta&eross kelihatan seperti giveup... hehehe


video
Sheila On 7 - Kita

Thursday, August 14, 2008

Berfutsal bersama Sheila on 7

Sorry... Sheilaon7 only... hee

eross yg nakal... heeee

Selit kejap ya brian~ heeee

Utk suebahrin or peminat2 duta di luar sana.. jgn jeles.. hahaha hellyeah! semua gmbr pun aku wat evil eye

Dengan ini rasminya kelab SheilaGankMalaysia



Duta dan familinya...

video

video

|betapa|yang terlewatkan|kita|kisah klasik|

yang ini bunyinya tak berapa nak clear sebab dia tangkap bunyi yg lagi dekat... so tepukan je la dgr... cis... ada sapa2 baik hati nak belikan aku camera video? =D creative vado ke.. cool gak ngih~

video

ketibaan sheilaon7 dan sheilatalk... cakap2 tentang sheila =)

Blog Archive