Monday, August 30, 2010

Aktiviti

ni aku try kuarkan asap ikut mata~ hahhaa

bang!

mirror~

fogging, hahaha!

di lorong2 kegelapan... kami anak2 terbiar~ hahaha

licka licka di petaling street

bergambar di kaki lima

berjimba kat petaling street

berbuka kat fullhouse ara damansara, perjalanan dari ampang.. 2 jam~ -_-" sbb jem!

ni gmbr rame rame di hotel uitm

sahur kat hotel uitm

Thursday, August 19, 2010

MHDW


video

Hamparan langit maha sempurna
bertahta bintang - bintang angkasa
namun satu bintang yang berpijar
teruntai turun menyapa aku

chorus I :
ada tutur kata terucap
ada damai yang kurasakan
bila sinarnya sentuh wajahku
kepedihankupun terhapuslah

alam rayapun semua tersenyum
merunduk dan memuja hadirnya
terpukau aku menatap wajahnya
aku merasa mengenal dia

chorus II :
tapi ada entah dimana...
hanya hatiku mampu menjawabnya
mahadewi resapkan nilainya
pencariankupun usai sudah

(saja nak syok sendiri, hahaha)

Wednesday, August 18, 2010

baju raya baru tele'cheesy'caster





takde apa pun, just baru beli beg baru utk gitar~ itu je~ selamat puasa~!


Ku Petik Bintang!
Enjoy aja donk!
I love Sheila

Tuesday, August 10, 2010

mereka semua monster!











Thursday, August 5, 2010

Recommend!

Sunday, August 1, 2010

Sorganina #1

walaweehh, sorganina #1 carta xfm underground ~ tpi still kena undi la kan~ haha, sapa2 yg undi tu sedalam2 terimakasih di ucapkan. pastu kalau korang nak tolong undi skali lagi pun bleh~ =)
klik bwh ni!
pastu undi Sorganina - LARI!

Blog Archive