Saturday, November 22, 2008

kech @ surat khabar lama



Wednesday, November 19, 2008

tag dari Jay

Start time : 11.45 p.m

Name : Amar Hafizi

Sisters : 0

Brothers : 0

Shoe size : 6 and a half to 7 ( sama mcm jay~)

Height : 5'3" sket lebey kurang mcm jay kut~ aku mls nak ukur.. aku pendek la senang cite~ ahahah

Where do you live : Kampung Pandan Dalam

Have you ever been on a plane : Nope...

Swam in the ocean : yeah~ penah je... hahahah gile apa tak penah.. tak laki la~ hahah

Fallen asleep at school : Banyakkkkk kali~ ahaah time skolah slalu tido lambat.. tgk wrestling.. pastu kena bgn awal.. nak tgu blk lambat plak kul 2... so tido! tp time cikgu takde ar

Broken someone’s heart : Yup~ pnah.. sorry ya~ ;)

Fell off your chair : Tak kut... aku baik time skolah.. takde org nak kaco aku.. hahahha

Sat by the phone all night waiting for someone to call : Tak pnah.. takde sapa pun nak col aku...

Saved e-mails : yeah~ yg penting2... yg tak penting or spam awal2 delete dah.. semak je~ hahahah

What is your room like : Bersepah... gitar 6 bersepah2 hujung sana.. penjuru sini.. sebelah almari... baju muatan utk 2 bakul tapi letak kat satu bakul je.. bkn taknak basuh weyh~ tapi hujan~ hahahah baju sluar sangkut sana sini~

What’s right beside you: Gitar

What is the last thing you ate : Roti + peanutbutter

Chicken pox : Tak penah kut.. ntah ar tak igt la plak...

Sore throat : Bila tiba musim demam.. itu menjadi satu kebiasaan.. hahaha

Stitches : yeah~ jawapan sm mcm jay~ time SUNART *hahah takde sapa nak buat komuniti camtu ke? sunart hahaha*

Broken nose : Nope~ Budak baik.. mana ada patah2... gigi je la paling advance...

Do you Believe in love at first sight : Dulu kalo 1st2 time nak cinta ye la kut.. skang nah~ better kenal dulu~ hahah

Like picnics : Piknik? bunyi menarik~ hehehe lepak2 ptg... main bola sepak pantai... abih main penat mkn ayam panggang~ wah.. mcm menarek... hehe ;)

Who was/were…The last person you danced with : Menari... hurm.. New Year Tahun 2008 ngan dak2 fac kat Borneo Rainforest.. hahaha Jiwa Kacau.. menari la apa lagi...

Last made you smile : Gurl kat kedai HP... aku beli topup.. dia senyum.. aku senyum la blk... senyum sedekah.. hihihi

You last yelled at : Diri sendiri~ depan cermin.. time tu nyanyi.. ada part jerit~ *hahahahah gile saiko nyanyi depan cermin*

Today did you…Smile to someone you like : Nope.. duk umah je... hahhaha

Kissed anyone : Nobody....

Get sick : Sakit Tekak...Minggu lepas kut...

Talk to an ex : Yup... siap bercumbuan lagi~ MUAHAHA~

Miss someone : Yup.. mesti ada punye~ hahaha

Who do you really hate: Orang yang act pandai nak mampos~ hahahah but ok je... layankan je sebab klaka~ hihihi

Do you like your hand-writing : nope~ mls nak menulis skang~ kalo menaip ok! aku suke! lawa je hasilnya.. hahhaha

Are your toe nails painted : hanya gay yg buat ni~ hahah

Whose bed other than yours would you rather sleep in : tak kesah la... janji bantal tu mesti bantal aku.. kalo org lain punya taknak! air liur basi bersepah~

What color shirt are you wearing now : Putih... hahah suci je..

Are you a friendly person : Nope....Anti-Sosial

Do you have any pets : dulu ada.. cyberpet... Tamagotchi dulu then Digimon~ hahahah

Do you sleep with the TV on : Nope... jarang tgk tv.. peratus tgk setahun 17% je...

What are you doing right now : jawab tag... chatting...dgr lagu...kelaparan....

Can you handle the truth : apa ni? aku tak reti nak jawab ar... hihihi

Are you closer to your mother or father : Dedua pun rapat.. sapa lagi yg nak rapat kan.. hihihi

Do you eat healthy : ntah ar... sebab je.. rasanya tak sehat... tapi kat umah aku jarang minum air lain selain air kosong... :D

Do you still have pictures of you and your ex : ada je... dlm cd.. dah burn... hahhaa dlm laptop buat semak je..

If you’re having a bad day, who are you most likely to go to : nobody... sendiri2 pun ok je... ;)

Are you loud or quiet most of the time : potpet ngan member2 rapat je.... senyap kalo org tu poyo... supaya dia bleh jadi lagi lebih poyo.. hahaha

Are you confident : Tidak! kurang konfiden la aku ni.... tp makin ok kut~

5 things I was doing 10 years ago:

1-Baru masuk Sekolah Menengah Pandan Jaya
2-Kenal member2 baru la kat Sekolah baru
3-Sebelum pegi skolah mesti lepak umah member dulu .. tgu dia siap2 smua..
4-kawan aku kenalkan Band Butterfingers... time tu 2nd album dirg ada lagu chemistry tu... pastu trus lekat... hahah
5-Kayuh basikal laju2 sebab kena kejar ngan anjing, bodoh punya anjing... koyak sluar aku sebab tersangkut.. hahhaha *kelam kabut weyh*

I would do if i were a billionaire: Buat Konsert! hahahah takpun beli Chelsea... pastu jual smua pemain dirg... pastu jual chelsea, pastu beli liverpool plak.. then buat benda yg sama... pastu Arsenal...sama gak buat camtu.. last skali beli MU stay kat situ... hahhaha

5 of my bad habits:

1-Tido lambat... pagi baru tido
2-malas basuh baju
3-mandi sekali sehari.. *hahahah*
4-malas prektis gitar... *demn*
5-dah kemas almari... pastu sepah balik.. serupa takyah kemas..

5 places I’ve lived/living:

1 -Kampung Pandan Dalam
2 -Kampung Pandan Dalam
3 -Kampung Pandan Dalam
4 -Kampung Pandan Dalam
5 -Kampung Pandan Dalam




people I tag:

Tasya
Diza
ChaCha
FarahDahari
Eila
Leen
Liyana

waktu abih : 12 14 a.m.

Thursday, November 13, 2008

Labrat Menang!!!

yeah! labrat menang weyh~ tQ atas segala doa korang... aku tumpang gembira labrat menang... sebab di situ la tmpt slalunya sorganina prektis.. n bassist labrat sendiri merupakan bassist utk sorganina!!! wuhuuuuu~!!! yeah~ excited sket... hahah.. oh btw... labrat ni sebenarnya studio jamming kat sek 13 shah alam... so dirg form band~ cool~ hihii

So Labrat perform last malam tu... kire penutup ar~ hahaah band ke-15 drpd 15 band.. off course la kan.. dah namapun band terakhir.... yg lain2 biasa2 je... byk club musician, main pun lagu ala2 club, dan ada la metal, rock n roll sket... yg menarek perhatian aku mlm tu band Rock n Roll John dan Labrat(sudah tentu,hahaha) yg lain biasa je... ahaha nak ikutkan labrat pun biasa... tapi music diorang santai sket kut dari yg lain2... hahaha tak bingit telinga~ layan je dgr... pastu ngan bassist dia pakai 6 strings~ hahahaha ngan siap dah pakai baju sejuk nak ke UK~ Part paling besh bila kech buat muka nak nangis~hahaha 1st time weh tgk!!! slalu mcm hati kental je...blasah je apa yg dia lalui..tapi akhirnya dpt gak tgk dia punya muka sedeh, tapi sedeh kegembiraan la~ hahaha so ni ada video dirg perform... enjoy la kalo bosan2 tu... hihihi~ oh ya~ credit utk member2 Labrat yg tolong dirg prepare... dan utk kawan2 labrat yg datang menyokong~



labrat - I Know



labrat - Panic Attack



So untuk Labrat GoOdLuck Di UK plak pasni!!! go KECH,SYARUL,SHA,ACIK dan SYARIL

Yeah!!!

Wednesday, November 12, 2008

kepada yg nak exam spm tahun depan



cool wei~ korang kena buat ni~ hahaha, tapikan.. korang takyah la gam2 tu smua.. beli je sticker kosong, lagi senang~ hahah semoga berjaya!

labrat goes london

labrat akan bertanding di dalam gbob band competition utk ke london malam neh..doakan kejayaan mereka....tutup mata anda utk seketika dan aminkan utk kemenangan mereka....insyallah...meraka perlukan doa anda semua utk kesana...satu amin yang ikhlas akan menempa nama negara kita di london...amin...

for more details:

http://www. myspace. com/labratjamstudios

Tuesday, November 11, 2008

Sengal....




ouh yeah~ hahaha, smlm hari melepak dgn geseliangank setelah sue mengalami kerinduan tahap melampau terhadap jejaka2 gesel, hahaha, lepak jco, minum2,borak2,ngumpat2,makan2,jalan2, tgu lif...tapi tak tekan2, bergambar2, membelibelah tingkap dan lain2. ok seperti yg di rancangkan smpi around 5.00-5.30, seperti biasa... lmbt sampai! hahaha bukan apa.. jauh+hujan+jem, kesian jay smpi awal... dia mmg slalu awal sebab nak scan awek2 kat sunway dulu.. hahah, tapi bila aizu,sue ngan faz smpi lambat takleh terima... sebabnya.. faz chat ngan awek indon~ hahahah ok gerak pulang around 8.30, sue ngan senise sempat terkena "wakenabeb" hahhaha... utk video sile klik disini pastu dirg gerak kemana pun taktau... aku gerak ke s.alam, calling bal.. rupanya dirg recording malam tu~ hahaha sedang cantek... alang2 di s.alam usha skali... kasik pnuh studio... hari paling ramai dtg mlm tu.. ngan bawak kawan memasing, dah ar bilik kecik~ hahaha then lepak2 makan dan pulang ke ampang pukul 2pg dalam keadaan penat...hahaha then online la seperti biasa pakai DIAL UP... dannnnnnnnnnnnnnnn part sengalnya ada kat sini~ hahahha korang tau kenapa aku takleh connect streamyx? mcm2 andaian dah aku buat... modem rosak la.. tak byr bil la... kabel dasar laut terputus la.. hahahha smpi ilang mood nak surfing dan chatting... blog pun mls nak update~ hahaha mcm la update selalu kan~...rupenya2 aku salah cucuk cabel dari modem ke router... sebabnya.. router tu ada 5 LUBANG yang sama je bentuk dia... aku cucuk je la memana... sebab 2 hari lepas aku ada cabut... time tu mmg internet tgh problem... aku cabut sebab nak direct dari modem ke laptop.... pastu aku cucuk la blk.. tp pada lubang yg lain~ ahhaha Sengal kan? oleh itu... jangan la mengamalkan benda2 yang luar tabii... cucuk la di tmpt yg betul~ hahhaah
YEAH!!!

*gambar di ambil dari sue



Saturday, November 8, 2008

Pendapat?

video

jawapan yang diberikan sangat berhati2, hahaha

Friday, November 7, 2008

Lia Lia Lia

Lia Lia Lia (Eross Candra)

Aku tergila-gila gaya bicaranya… Lia… Lia… Lia…
Apa kau memikirkan semua yang kuimpikan… Lia… Lia… Lia…

Kau percayakan masa depan hidupmu
Di kedua kakimu
Tak kan gentar dari semua yang menentangmu
Lia… Lia… Lia…

Aku tergila-gila jalan pikirannya… Lia… Lia… Lia…
Apa kau memikirkan semua yang kutawarkan… Lia… Lia… Lia…

Kau percayakan masa depan hidupmu
Di kedua kakimu

Bridge.
Kau dan lingkaran jiwamu
Menarik langkah kakiku
Bermain dengan apimu
Aku terbakar bahagia

Aku tergila-gila jalan pikirannya… Lia… Lia… Lia…
Apa kau memikirkan semua yang kutawarkan… Lia… Lia… Lia…

Tumbuhlah bunga liar
Di sekitar jejak Tuhan
Tumbuhlah bunga liar
Dan terus berkelana

Lia… Lia… Lia…



MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com



Monday, November 3, 2008

aku rockstar tertunda



wah suara budak ni masyuk~ cover lagu jagostu~ ;-)



Laskar Pelangi - Nidji

Blog Archive