Monday, November 23, 2009

i love sex



Sunday, November 22, 2009

Hujan

  • aizu call pukul 1100 lebih, aku jawab dlm keadaan tak sedar, tapi konfiden.
  • sambung tidur... bgn blk dalam pukul 1300. itu pun duduk kat kerusi, smbg tidur secara duduk
  • 1300 lebih aizu msg baru gerak. sebelum tu dia kata gerak pukul 1230 atau pukul 1300 sbb nak jalan2 klcc. nasib dia lmbt, aku pun bleh la berlengganglenggok
  • pukul 1400 keluar rumah. pegi KL live, nak tgk Konsert Hujan anjuran Harosa Ent. ceeeeeyy. siap sebut nama penganjur. hahaha
  • smpi dlm 1430. aku parking rm3. aizu parking rm4. kesimpulannya. aku kena menapak hampir 300 meter, sedangkan aizu kena menapak 30 meter. berbeza bukan nilai rm1
  • pujuk hati "takpe~ exercise sket...."
  • 1445 berada di ruang legar Live Centre. Umat ramai. aku turun naik sekali sebab salah pegi kaunter nak amik tiket early bird. yg 2nd aku naik eksekelaklektalator (tak reti eja) ada budak bleh berdiri ngam2 kat hujung eksekelaklektalator (skali lagi tak reti eja) aku dah panik. terus rempuh. sambil mulut ckp "sorry" baru la Kuala Lumpur. sepatutnya aku ckp maaf. lebih sopan.
  • dah amik tiket, turun balik lepak ngan aizu&zhaf. smbl menikmati punggung2 dan buahdada wanita.
  • Aizu&Zhaf dgn e71, aku dgn e63, tapi takpe. kami masih dlm kategori yg sama. sebab situ takyah guna gps. (okeh dah mengarut)
  • start masuk 1530, sepatutnya 1500. tapi benda2 ni biasa. heeee
  • first band the D.I.A ... apa kena dgn gitar bro... ;-) dua lagu je...
  • lepas tu Couple. Semua org kenal kut. dirg Menyanyi-Bersama.
  • Lepas tu Hujan. oh lupa! MC dia Yasmin Hani.. auwww :D dia twit gmbr~ hahaha, gila la penangan Twit
  • Hujan Perform smpi 1830, ada monoloque, persalinan baju sekali Noh tukar gitar sekali, Ag tukar-tukar byk kali. ada 3 gitar.
  • Last Skali lagu Ludah Amerika. dirg pas gitar, bass ngan drum kat tech dirg. lepas tu dirg BodySurf.
  • abih aku blk la. apa lagi. terpaksa menapak 300 meter lagi.
  • hasilnya... aku follow YasminHani kat twitter. hahaha! cute!
  • aku singgah galerigitar melawat tempat keje lama aku. hahaha
  • lepas tu lepak makan satay station kat kg pandan.
  • nak tgk gmbr kat sini http://nik-aizu.blogspot.com/
  • GRACIAS!

Wednesday, November 18, 2009

chicken briani

chicken briani

Hah, atas ni makanan aku dlm sehari utk hari rabu. gila apa~! aku bgn pkl 1, tak smpt nak mkn, terus shoot pegi panggung bandaraya, tgk kawan2 aku perform. dah hujan, sejuk.. masuk dalam pun sejuk! hahaha luardalam sejuk. seperti di syurga~! *cewah mcm la penah pegi syurga* recital tu abih pukul 6 ptg. pastu biasa la lepak2 luar panggung borak2, maklum la lama tak jumpa kengkawan fakulti. pastu nak balik. dengan jem lagi, nak pegi amik member lagi, last2 pukul 9 baru dpt mkn! gila!!! kalau aku puasa, mesti pahala aku terlebih2 sbb buka lambat~ hahaha *errr.. buka puasa lmbt dpt pahala lebih ke? hahaha* banyak gak nasi kat atas. aku rasa makanan utk 2 org, sebab dia bg 2sudu ngan 2garfu, harga pun bleh tahan. mcm utk 2 org. ayam pun ada 2 ketul. tapi~ aku boleh habiskan! menunjukkan betapa lapar tahap makhluk asing aku time tu... hahaha, khamis aku rasa nak basuh baju, walaupun hujan. lepas tu aku dah pening ngan wireless router aku, takleh guna lagi. iskh. bleh connect. tapi data tak dpt receive, sent bleh. pening 0,o ... so jumaat,sabtu,ahad ni ada diploma showcase plak, sapa2 yg nak dtg usha tu pi la kat panggung bandaraya. percuma aja donk! ahad besh la. budak2 modern perform. tapi ahad aku dah ada program lain~ sorry Yus! aku tak dpt mai... hahaha, kalau ang bawak awek ramai, maybe aku tukar fikiran. hahaha!

utk yang membaca... Gracias~!

Saturday, November 14, 2009

Untuk Di Jual


Metal Zone mt-2 untuk di jual
korang letak harga~ kalau sesuai aku jual.
;-)

Tuesday, November 10, 2009

hariharidishahalam


video
ni yus~

video

ntah bila nak siap pun tak tau -_-"

ye aku tau.. aku hensem. hahahaha!

Saturday, November 7, 2009

Happy SPM

Kepada Para Peserta SPM tahun 2009
Sue Bahrin, Anies Harun, Yana Haizam, Aqilla Anky, Yaya Roslan, Rxu, Fawa, Aqqa, Deyda dan lain2
Selamat Berjaya diucapkan.
Jawab Dengan Tenang
Semoga Dipermudahkan untuk menjawab Soalan.
Ameen!

Takde tips nak bagi, korang jawab je la apa yg korang dah blaja ok!
hehehe

Lepaih tu~ kita enjoy na~!

Oh Tuhanku... Ramainya budak SPM yg aku kenal.. aku muda lagi ke? ;p

Blog Archive