Friday, May 29, 2009

konvokasi

Selamat Berkonvokasi kepada sesiapa yg sudah dan akan Konvo nanti, Beribu-Ribu ucapan tahniah di ucapkan, anda semua membuatkan orang lain berasa bangga. Knowledge is Power!!! tapi ianya harus digunakan, gunakan ilmu dengan sebaik-baiknya... Sekian.. Tahniah

Tapi zaman sekarang, Duit lagi Berkuasa... 
mcmana nak dpt duit? Yurp~ dengan Ilmu, InsyaAllah

Thursday, May 28, 2009

Tahniah Astro

Tahniah Astro kerana berjaya menghasilkan Sitkom Komedi bertajuk "Pemburu Hantu" hahaha tu lah, buat lagi banyak2 channel pastu tak tau nak isikan dgn rancangan apa, last2 terbitkan "Pemburu Hantu" suh org bayar then jadi kaya bleh la A.K Potong R.K jadi billionair negara. Ntah apa2 rancangan ntah, kelakar sungguh... ok aku pun teruk, pegi tgk rancangan yang ntah apa2 tu... hahaha

agak2nya org tgk apa eh kat astro bila Akademi Fantasia ngan Musim Bolasepak dah abis?

Saturday, May 23, 2009

Jumaat




Align Center
Hasil lagu duet yang sangat berbeza dengan versi yang lama

video
hik~ 1st time, so ada kantoi byk... ;-)

Saturday, May 2, 2009

Pink Panther

video
Khairul C H - Pink Panther

video
Khairul C H - Romance De Amor

nak kenal? klik sini >>> K.C.H

ni la boss aku kat Hotstuff Studio, merangkap kawan aku kat UiTM, Caya la Kerol!

oh ya~ korang tau napa rekod kat tangga? sebab nak dptkan sound reverb~ kalo rekod dlm studio, bunyinya terus mati, hihihi, smbl2 chill, smbl2 rekod

Blog Archive