Monday, June 28, 2010

my name is...

Thursday, June 24, 2010

Selamat Tinggal...

Selamat Tinggal ITALIA

*menangis*

Sunday, June 20, 2010

Bukannya Aku Takut....

Sunday, June 13, 2010

My Heart Is Loving You

My Heart is loving You
My Heart is just for You
Knowing You Allah
I will try to get close to You

(Rayuan Rindu - Raihan)

Thursday, June 10, 2010

Kami Bosan =)

video


video


video


video

Forza Italia

Forza Italia

Tuesday, June 8, 2010

Jawapan.

jawapan utk
Wanita.Harta.Takhta
ialah
Love.Respect.Family

sebenarnya wanita.harta.takhta tu bukan la satu quote yg diidam2kan, sebenarnya ia lebih kepada mengingatkan diri sendiri, kerana 3 benda itu la yg menjadi punca kejatuhan kebanyakkan lelaki zaman sekarang. tapi tak semua benda yang buruk terjadi dari 3 benda ni la, cuma kebanyakkan je, dan cara kita mengendalikannya, so bila tgk satu film ni. dia ada quote "love.respect.family" dan aku rasa sgt sesuai utk dijadikan kekuatan bagi lelaki. =)

Wanita.Harta.Takhta - dari filem "Tak Biasa"
Love.Respect.Family - dari filem "Prince of Persia"

Blog Archive