Wednesday, February 18, 2009

keperem uka???

emit eht all emit eht lla, ereht erew uoy nwonk ylno d'i fi, eromyna enola eb t'now i taht, erus eb syawla dna seirrow ym tesr nac o won, nam rouy eb lliw i, reverof dna won, nac i yaw treve dna hcae uoy wohs ot yrt ll'i, em ot nevig sah nevaeh taht onutrof a gindloh m'i, ees ot em ni pi thguac uoy dloh tsuj i semitemos, nam rouy eb lliw i, reverof dna won, dnatsrednu ot mees uoy llits tub yaw ym esol i, daerht a yb sganh ytinas ym nehw ssendam fo esnes ekam uoy, daeh ym ni egar taht selttab eht morf yraew m'i revenehw

Sapa pandai? hihihi kalo dah tau apa maksud di atas.. korang kena tag! buat benda yg sama, tapi kat benda lain~ ok? hehehe itu pun kalo takde keje...(korang mesti x wat punya lah! hahah)

uoyevoliayanidroon, ~hO


Gracias,
A m a r H a f i z i v a n A b d u l R a o f

YEAH!



5 luahan rasa:

Amar Hafizi said...

so sapa tau jawapannya?

Munzir CK said...

im happy for both of u...
=)

Aniely said...

ko mmg suke merepek

Aniely said...

ko mmg suke merepek

Putri Ramlan said...

auwwwww ;)

Blog Archive